Ondernemingen en producten

De ondernemingen die in België actief zijn in de sector van de directe verkoop, zijn qua omvang en oorsprong erg verschillend. De meeste van hen zijn echter KMO’s, vaak familiebedrijven, die sedert één of meerdere generaties op de Belgische markt aanwezig zijn. De oudste ondernemingen uit de directe verkoop in ons land zijn hier reeds bijna 50 jaar actief. Een aantal van deze ondernemingen opereren in verschillende Europese landen en soms zelfs over de gehele wereld.

De ondernemingen uit de directe verkoop investeren veel in vorming en marketing. Het is een sector die een nagenoeg onbeperkt aantal kansen biedt om geld te verdienen zonder enige vorm van discriminatie: geslacht, religie, ras, nationaliteit of leeftijd. Bovendien is er geen enkele vorming vereist om een activiteit te starten.

De producten en diensten die via directe verkoop aan de man worden gebracht zijn vaak gedekt door een waarborg en een dienst-na-verkoop die de wettelijke bepalingen overtreft of zelfs uitbreidt tot de volledige levensduur van het product.

Welke producten?

- Mode & schoonheidsproducten
Schoonheidsproducten
Juwelen
Kleding
Lingerie
Sexy Toys (Upperdare, Upperware,...)

- Boeken & multimedia
Boekenclub
Kranten en encyclopedieën
Speelgoed
Video en CD

- Voeding & welzijn
Wijnen en geestrijke dranken
Voedingssupplementen
Snoepgoed

- Woning
Elektrische huishoudtoestellen
Keukengerei
Huishoudartikelen
Huishoudelijke onderhoudsproducten
Microfibers
Keuken- en badlinnen
Waterfonteinen

- De diensten
Levering van gas, stookolie, elektriciteit
Abonnementen voor telefoon, internet en TV

BVDV vzw Edmond Van Nieuwenhuyselaan 8 1160 Brussel T 02 788 05 00 Onderneminsgnummer 409.742.549 info@bvdv.be Privacy Policy